High over Hilversum 2020

Op donderdag 24 september en vrijdag 25 september vindt de 3de editie van High over Hilversum plaats.
Een geweldig evenement waarbij parachutisten twee dagen lang van extra hoog mogen springen op vliegveld Hilversum.

Dankzij die extra hoogte is het ook mogelijk om een tandemsprong te maken met prachtig uitzicht over de Loosdrechtse plassen en het Nationaal Park Heuvelrug. Een unieke kans dus!

Durf jij die sprong te wagen? Je wordt op het paracentrum ontvangen door onze instructeurs die je precies vertellen hoe alles in zijn werk gaat. Na een korte introductie nemen we je in een Cessna 208 (caravan) mee naar een hoogte van meer dan 3 kilometer. Veilig verbonden aan onze instructeur maak je dan een vrije val van 30 seconden waarna de parachute zich opent en je rustig kunt genieten van de omgeving.

Skydive Hilversum organiseert op donderdag 24 en vrijdag 25 september High over Hilversum 3.0

Speciaal voor dit evenement vliegen we een C208 over naar Hilversum. Op beide dagen hebben we beschikking tot 12.000ft aan luchtruim en dat betekent mogelijkheden!!!

Skydivers van alle niveaus zijn welkom!
Je kunt werken aan brevet eisen en er zijn coaches voor FS, FF, canopy coaching en TRIP sprongen.
Samen met je maatjes FS'en of CRW formaties maken boven de prachtige Utrechtse Heuvelrug? Get your camera's ready!

Ben je nog geen skydiver maar ben je wel geïnteresseerd, dan is dit een uitgelezen kans om kennis te maken met deze unieke sport. Zet de eerste stap en maak een tandemsprong met de Loosdrechtse plassen als achtergrond. Uiteraard vertellen we je graag over de mogelijkheden om een opleiding tot skydiver te volgen bij één van de gezelligste dropzones van Nederland!

Jij bent er toch ook bij? 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.