Nieuws

Marineweek 2022

Marineweek 2022

Opleiding parachutespringen

Kom bij ons je WING halen!

Skydive Hilversum organiseert speciaal voor de Koninklijke Marine twee opleidingsweken.

Week 28 en week 29

Wanneer: 11 t/m 17 juli 2022 of 18 t/m 24 juli 2022

  • Basisopleiding op maandag en dinsdag (ochtend)
  • De rest van de week springen!

Overnachten is mogelijk op de Korporaal van Oudheusden kazerne, deze ligt pal naast het vliegveld Hilversum (zelf reserveren)

Voor de opleiding moet je medisch gekeurd worden. De keuring kan je regelen op de CEAG (boven de Centrale Ziekenboeg op de nieuwe haven). De keuring is gratis, wel van te voren even bellen naar de CZB.

Kosten:

  • 1-10 cursisten: €420,- (standaard militair tarief)
  • 11-15 cursisten: €410,- +1 vrije val sprong gratis
  • 16-20 cursisten: €400,- + 2 vrije val sprongen gratis
  • ≥ 20 cursisten: €390,- + 3 vrije val sprongen gratis

De kosten zijn inclusief basisopleiding, 5 static line sprongen (incl huur springmateriaal) en de eventuele vrije val sprongen. Na de 5 static line sprongen mag je de wing dragen. Hierna is het ook mogelijk om door te gaan voor de vrije val. Voor de oefensprongen*) die je daarvoor moet maken betaal je de normale sprongprijs van €30,50.  Je kunt hiervoor ook je eventuele vrije val sprongen inzetten. De gratis vrije val sprongen zijn exclusief huur van springmateriaal (€14,50).

 

Inschrijven:

Schrijf je in via onderstaande knop. Kies bij datum opleiding: “11 t/m 17 juli (Koninklijke Marine)” of “18 t/m 24 juli (Koninklijke Marine)” en bij het opleidingspakket: “Standaard Static Line (€445,-)” Die prijs mag je negeren, want voor deze opleidingsweek geldt een speciale korting!

Na het inschrijven ontvang je van Skydive Hilversum een mail bevestiging met extra informatie over de opleiding. Een aparte mail wordt naderhand toegestuurd voor het voldoen van de betaling.

*) hoeveel oefensprongen je nodig hebt voordat je klaar bent voor je eerste vrije val sprong is persoonsafhankelijk. Je maakt deze sprongen onder intensieve begeleiding van onze instructeurs.

Herhalingsopleiding:

Heb je al eerder een parachuteopleiding gedaan en wil je het springen weer oppakken?

Er wordt speciaal voor marinepersoneel een herhalingsopleiding georganiseerd, welke datum dat is wordt nog medegedeeld.

De kosten hiervoor zijn €40,- (als je na 1 juli lid wordt van Skydive Hilversum). Vergeet ook niet om je KNVvL lidmaatschap te verlengen!

Let op: VOL = VOL

Inschrijven!