Opleidingsvormen

Skydive Starterspakket: basisopleiding parachutespringen inclusief 5 static line sprongen + tunneltrainingsprogramma met certificaat en videoreportage voor €670,-

Het Skydive Starterspakket is een unieke combinatie van de basis opleiding parachutespringen en het vrijeval trainingsprogramma in de windtunnel.

Skydive Hilversum is de eerste in Nederland die deze combinatie aanbiedt. De static line sprongen zijn de ideale manier om je vertrouwd te maken met het springen uit een vliegtuig, het besturen van de parachute en het leren maken van comfortabele landingen. De parachute wordt daarbij automatisch geopend.

Tussen deze sprongen door ga je met een ervaren instructeur een avond in de windtunnel van City Skydive in Utrecht oefenen voor je eerste vrije val sprong. In de windtunnel ervaar je dezelfde sensatie die je in vrije val hebt wanneer je met 200 km/u naar beneden valt. Maar dan in een gecontroleerde omgeving, met een instructeur die je gaat leren om je lichaam zo te gebruiken dat je stabiel kunt ‘vliegen’.

De ervaringen die je in de windtunnel op doet gaan je goed van pas komen wanneer je je eerste vrije val sprong gaat maken. De tunnel training is dus niet alleen waanzinnig gaaf maar vooral ook erg nuttig! Je verrichtingen worden aan de hand van videobeelden gedebrieft. Die beelden krijg je uiteraard van ons op een usb stick mee.

Na het maken van je 5 static line sprongen kun je losse sprongen bij kopen en zo naar je eerste vrije val sprong toe werken.
Hoeveel sprongen je daarvoor nodig hebt verschilt per persoon. De ervaring die je in de windtunnel hebt opgedaan helpt daarbij enorm.

Wil je meer weten over de opleiding? Klik dan hier: [meer info]
Of schrijf je meteen in voor onze Skydive Starterspakket:

Inschrijven!

Static Line opleiding: basisopleiding parachutespringen inclusief 5 static line sprongen voor €445,-

De Static Line opleiding vormt de basis voor het parachutespringen. Tijdens een anderhalve dag durende grondopleiding leer je alles wat je moet weten en kunnen om zelfstandig een veilige parachutesprong te maken. Na afloop van die grondopleiding ga je -bij goed weer- meteen je eerste sprong maken.

De vijf sprongen die bij de opleiding zitten inbegrepen maak je vanaf een hoogte van een kilometer. Je parachute wordt daarbij automatisch geopend door de static line die aan het vliegtuig vast zit. Tijdens deze sprongen doe je ervaring op met het besturen van de parachute.

Je leert gaandeweg hoe je een circuit moet vliegen en hoe je een comfortabele landing op de afgesproken plaats kunt maken. Je bepaalt zelf in welk tempo je die sprongen maakt. Na je vijf sprongen kun je verder gaan met springen door losse sprongen bij te kopen.

Zo kunt je onder begeleiding van onze instructeurs ook toewerken naar je eerste vrije val sprong. Dat is natuurlijk de ultieme kick: een vrije val maken waarna je zelf je parachute opent. Hoeveel sprongen je nodig hebt voor je die eerste vrije val kunt maken verschilt per persoon. Wil je sneller naar die vrije val toewerken? Dan heeft Skydive Hilversum sinds kort het unieke Static Line opleiding.

Wil je meer weten over de opleiding? Klik dan hier: [meer info]
Of schrijf je meteen in voor onze Static Line opleiding:

Inschrijven!