Prijzen

Opleidingsprijzen

De Static line opleiding kost € 445,-. Dat is inclusief: - Een grondopleiding - 5 sprongen - Persoonlijke begeleiding - Huur materiaal - Logboekje - Opleidingsreader - Aanvullende WA-verzekering - Aspirant-lidmaatschap KNVvL - Lidmaatschap Skydive Hilversum voor de rest van het jaar. Het Skydive Starterspakket kost € 670,-. Dat is inclusief: - De punten die hierboven genoemd zijn bij de Static line opleiding - Uitgebreide tunnelbriefing en debriefing door een ervaren instructeur - Vervoer van de club naar City Skydive in Utrecht en terug - Begeleiding in de tunnel door een ervaren tunnelcoach - Een tunnelcertificaat - Videobeelden van je tunnelsessies (geleverd op USB) Herhalingsopleiding: € 50,- (gratis voor leden) Kortingen:
  • Militairen en studenten krijgen € 25,- korting
  • Vroegboekbonus: opleiding voor 1 juli = eerste vrijevalsprong gratis
  • groepsbonus: meer dan 5 personen = allen eerste vrijevalsprong gratis
- Combineren van kortingen is toegestaan - bonussprongen zijn persoonsgebonden

Sportspringers

Sprong 3500 ft: € 13,- (niet-leden € 17,-) Sprong 6000 ft: € 16,- (niet-leden € 20,-) Huur springuitrusting: € 12,- (niet-leden € 15,-) Hoogtemeter: € 2,50 (max € 5,- per dag)

Lidmaatschap

Het lidmaatschap van Skydive Hilversum kost € 80,- per kalenderjaar. Door ons opgeleide leerlingen zijn automatisch kandidaatlid voor de rest van het lopende kalenderjaar. Na 1 juli bedraagt het lidmaatschap € 40,- voor de rest van het kalenderjaar. Voordelen: - geen toeslag op de sprongprijs/materiaalhuur - geen materiaalhuur tijdens de springweek Indien je geen lid bent van Skydive Hilversum betaal je een toeslag van € 4,- op de sprongprijs en € 3,- op de huur van het materiaal. Skydive Hilversum berekent geen Jumpmastertoeslag, ook niet aan niet-leden